Sladké vídeňské rohlíčky s Cremadelizia z piniových ořechů

panini_viennesi_cremadelizia_pinoli_ifood_misterypack7

Příprava

  • Mírně zahřejte mléko, rozpusťte v něm droždí a poté vše nalijte do mixovací nádoby elektrického šlehače. Přidejte vejce a hnědý cukr.
  • Poté přidejte mouku, olej, sůl a dvě polévkové lžíce Cremadelizia Pinoli BABBI. Připněte do mixéru hák a mixér spusťte na 10 minut při nízké rychlosti, dokud se směs nespojí.
  • Směs opatrně vyklopte na pomoučenou plochu a několik minut ručně hnětejte. Dejte těsto do mísy a přikryjte utěrkou. Nechejte kynout, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  • Vyválejte z těsta obdélníky a rolujte z nejkratší strany. Takto postupujte se všemi kusy těsta.
  • Položte rohlíčky na pečicí plech s pečicím papírem. Pomocí nože vytvořte zářezy v horní části každého rohlíčku, přikryjte je utěrkou a nechejte hodinu kynout.
  • Poté vezměte těsto a opatrně ho natáhněte, abyste získali tvar obdélníku. Rozdělte obdélník na 12 částí.

        Rohlíčky potřete mlékem a pečte asi 10 minut při 180° C, dokud se na povrchu nezbarví dozlatova.

Složky

  • 250 g mléka
  • 2 vejce
  • 550 g hladké mouky
  • 45 g rýžového oleje
  • 40 g hnědého cukru
  • 2 polévkové lžíce Cremadelizia Pinoli BABBI
  • 1 sáček sušeného granulovaného droždí
  • 10 g soli

 

Úroveň: SnadnéDoba přípravy: 25 minut     Doba vaření: 10minut   Porce: 4 osob

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení