Pistáciově - pomerančový veganský koláč

Příprava

  • Do misky dáme mouku, cukr, kakao, sůl a jedlou sodu a promícháme vařečkou.
  • Přidáme pomerančový džus, olej a ocet a vymícháme metlou.
  • Vymažeme plech na pečení o rozměru 20×20 cm a nalijeme do něj směs.
  • Přidáme dvě polévkové lžíce Cremadelizia Pistacchio Babbi a metlou vmícháme.
  • Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 35-40 minut.

 

Složky

  • 170 g hladké mouky
  • 170 g cukru
  • 25 g hořkého kakaa
  • 1 polévková lžíce jedlé sody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 220 ml pomerančového džusu
  • 35 ml rostlinného oleje
  • 1 polévková lžíce bílého vinného octa
  • 2 polévkové lžíce Cremadelizia Pistacchio BABBI

 Úroveň: Snadné    Doba přípravy: 5 minut   Doba vaření: 40 minut   Porce: 8 osob

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení