Příprava
- Mírně zahřejte mléko, rozpusťte v něm droždí a poté vše nalijte do mixovací nádoby elektrického šlehače. Přidejte vejce a hnědý cukr.
- Poté přidejte mouku, olej, sůl a dvě polévkové lžíce Cremadelizia Pinoli BABBI. Připněte do mixéru hák a mixér spusťte na 10 minut při nízké rychlosti, dokud se směs nespojí.
- Směs opatrně vyklopte na pomoučenou plochu a několik minut ručně hnětejte. Dejte těsto do mísy a přikryjte utěrkou. Nechejte kynout, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
- Vyválejte z těsta obdélníky a rolujte z nejkratší strany. Takto postupujte se všemi kusy těsta.
- Položte rohlíčky na pečicí plech s pečicím papírem. Pomocí nože vytvořte zářezy v horní části každého rohlíčku, přikryjte je utěrkou a nechejte hodinu kynout.
- Poté vezměte těsto a opatrně ho natáhněte, abyste získali tvar obdélníku. Rozdělte obdélník na 12 částí.
Rohlíčky potřete mlékem a pečte asi 10 minut při 180° C, dokud se na povrchu nezbarví dozlatova.
Složky
- 250 g mléka
- 2 vejce
- 550 g hladké mouky
- 45 g rýžového oleje
- 40 g hnědého cukru
- 2 polévkové lžíce Cremadelizia Pinoli BABBI
- 1 sáček sušeného granulovaného droždí
- 10 g soli
Úroveň: SnadnéDoba přípravy: 25 minut Doba vaření: 10minut Porce: 4 osob