Pistáciově-pomerančový veganský koláč

Příprava

  • Do misky dáme mouku, cukr, kakao, sůl a jedlou sodu a promícháme vařečkou.
  • Přidáme pomerančový džus, olej a ocet a vymícháme metlou.
  • Vymažeme plech na pečení o rozměru 20×20 cm a nalijeme do něj směs.
  • Přidáme dvě polévkové lžíce Cremadelizia Pistacchio Babbi a metlou vmícháme.
  • Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 35-40 minut.

 

Složky

  • 170 g hladké mouky
  • 170 g cukru
  • 25 g hořkého kakaa
  • 1 polévková lžíce jedlé sody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 220 ml pomerančového džusu
  • 35 ml rostlinného oleje
  • 1 polévková lžíce bílého vinného octa
  • 2 polévkové lžíce Cremadelizia Pistacchio BABBI

 Úroveň: Snadné    Doba přípravy: 5 minut   Doba vaření: 40 minut   Porce: 8 osob

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz